Work

Shell Renovatie Hoofdkantoor

Briefing

Het hoofdkantoor van Shell in Den Haag wordt in de komende jaren gerenoveerd. Tijdens de renovatie wordt de gevel afgedekt met canvas. Dat geeft Shell de unieke kans om de grootste ‘building wrap’ van Nederland te maken. Dit canvas biedt de mogelijkheid om een ​​aantal belangrijke aspecten van het merk Shell te communiceren.

Oplossing

In een nauwe samenwerking met Shell gebruiken we de building wrap om bezoekers een unieke ‘sneak peak’ in Shell te geven. Het canvas bestaat uit 23 kamers, elk met een discipline binnen Shell: van de Raad van Bestuur tot stationmedewerkers. Elke kamer vertelt een eigen verhaal op een unieke manier en toont daarmee de teaminspanning die essentieel is voor het succesvol runnen van een bedrijf als Shell.

We maakten de grootste ‘building wrap’ van Nederland. De gedetailleerde foto, gemaakt door fotograaf Jaap Vliegenthart, blijft voor passanten elke keer interessant om te bekijken. Elk aspect van Shell en haar medewerkers is te zien op de facade, meer dan anderhalf jaar lan

Je bent succesvol aangemeld
Je bent reeds aangemeld