Work

Shell Moerdijk 50 Jaar

Het terrein van Shell Moerdijk stond in oktober een week lang in het teken van Shell Moerdijk 50 jaar. Een moment dat door het chemische concern is aangegrepen om omwonenden, stakeholders en eigen medewerkers deelgenoot te maken van een bijzonder bedrijf met een bijzondere missie. Binnen een gevarieerd festivalterrein bracht BrandBase met een innovatief concept het verhaal van chemie tot leven: de 24 uur van Shell. Alle bezoekers konden verrassend kennismaken met de activiteiten én producten die in Moerdijk worden geproduceerd.

De Open Dag van Shell Moerdijk was op een zonovergoten en uitverkocht terrein een inspirerend en interactief programma. Alle 1500 bezoekers konden deelnemen aan chemie-workshops van het maken van haargel tot het ontwerpen van je eigen sneaker. De dome-structuur van het festivalterrein was bovendien ontleend aan het etheen-molecuul, het hoofdbestanddeel van alles wat op Shell Moerdijk wordt geproduceerd.

Naast de Open Dag organiseerde BrandBase in samenwerking met Shell op het festivalterrein een Young Shell Event waar de jonge talenten van Shell werden betrokken in de visie op duurzaamheid. En een dag later vond de Stakeholdersdag plaats waarbij 100 top-relaties hun kennis, kunde en ideeën met elkaar deelden waarbij een duurzaam Shell Moerdijk centraal stond.

Je bent succesvol aangemeld
Je bent reeds aangemeld