Work

Energy Future

Briefing

Zet, over meerdere jaren, een social engagement programma op dat niet alleen inspireert en mensen betrekt bij Shell, maar dat Shell ook neerzet als energie expert met een visie. Dit programma dient een maatschappelijke discussie te faciliteren.

Oplossing

Het Energy Future programma. Dit programma, verspreid over diverse middelen, is bedoeld voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in de huidige en toekomstige energievoorziening. Het programma benadrukt dat alle bestaande- en toekomstige energieoplossingen en besparingsmogelijkheden nodig zijn om aan de toenemende vraag naar energie te kunnen voldoen. Het Energy Future programma is een initiatief van Shell Nederland.

De website energyfuture.nl vormt het centrale punt waaromheen het programma is opgebouwd. Op deze website vind men tevens een blog met de meest inspirerende en recente cases op het gebied van energievoorziening en mobiliteit. Tevens kan men hier een formulier invullen om een gratis fruitklok op te halen bij Museum Boerhaave, een leuke en vooral duurzame premium dat werkt op de energie van fruit.

Een 6-delige documentaire (met opvallende premiere) over de grote energievraagstukken waar wereldwijd naar gekeken wordt zoals wind en zonne-energie, fossiele brandstoffen, kernenergie en biobrandstoffen.

De Energy Future Circles, gehouden op verschillende locaties in Nederland. De host en sprekers gebruiken hierbij een interactieve tafel voor hun presentaties en nemen samen met het publiek deel in een interactieve discussie over de toekomstige energievoorziening.

De reizende foto expositie met het thema energievoorziening waarop 30 foto’s en hun verhaal worden getoond wordt ondersteund door een speciale NRC weekend bijlage.

Je bent succesvol aangemeld
Je bent reeds aangemeld