Work

15 jaar nu.nl

Briefing

NU.nl is hét online nieuwskanaal van Nederland dat in 2014 haar 15 jarig jubileum viert. Tijd voor een feestje dus, waarbij de norm van NU.nl terug moet komen in het totale event: hoog niveau en de talk of the town. Aan BrandBase de vraag om het ultieme verjaardagsfeest te bedenken.

Oplossing

The Next Level Party! NU.nl is de pionier van de digitale nieuwsvoorziening en nog steeds zijn zij toonaangevend op het hoogste niveau. Deze Next Level-gedachte vormde de basis van een weergaloos feest waarbij alleen het allerhoogste goed genoeg was… FLOOR17 met het hoogste rooftop terrace van Europa vormde de locatie. Met uitzicht over Amsterdam beleefden de gasten een unieke experience waarbij van de eerste uitnodiging tot de laatste beat men werd meegenomen in de wereld van NU.nl.

Diverse partners demonstreerden high-tec innovaties. Met een stevige trailer werd 15 jaar NU.nl in het geheugen van de gasten gegrifd en het feest kreeg een absolute Next Level op het dakterras van FLOOR 17. De Amsterdamse skyline vormde de backdrop, de DJ’s vulden in no-time de dansvloer, food & beverage van top-niveau natuurlijk en de 230 gasten bleven het maximale uit de avond halen. De Next Level Party van NU.nl is een legendarische starter gebleken voor het pas zeer recentelijk geopende FLOOR17.

De Next Level Party bestaat uit een compleet spectrum van middelen; een spannende save the date, een dynamische en teasende infographic, e-mailings, nieuwsbrieven en een filmcompilatie met beelden vanuit een drone en een Google Glass. Over Next Level gesproken…

Resultaten

Door de juiste balans in aandacht voor het merk NU.nl en een party-formule die de gasten van begin tot einde verraste op een top-locatie, heeft iedere gast zonder terughoudendheid een uniek en legendarische rooftop-party meegemaakt, zoals die eigenlijk alleen in de allergrootste steden kan worden ervaren.

Je bent succesvol aangemeld
Je bent reeds aangemeld