Eau de Tolérance

Terug

Briefing
De week van Pride Amsterdam staat in het teken van liefde en respect voor iedereen. Een waanzinnige periode waarin de tolerantie van de Nederlandse bevolking tot uiting komt. De Bijenkorf is met haar gevarieerde mix van medewerkers een voorloper in het geven van aandacht en support aan de LGBT-­gemeenschap. De opdracht: verspreid het tolerante karakter van De Bijenkorf en laat zien dat we allemaal gelijk zijn.

Inzicht
De Bijenkorf staat bekend om haar prachtige geurenafdeling, met een breed aanbod aan geuren van diverse luxe merken, die allemaal onderscheid maken tussen man en vrouw. Het is tijd om geen onderscheid meer te maken. Tijd voor een geur die iedereen aanspreekt!

Concept
Eau de Tolérance is een geur die liefde ademt, een aroma dat de vrijheid omarmt. De compositie staat symbool voor de rijkdom van diversiteit. Fris als een flirt, honingzoet als de liefde en met warme tonen van verbinding niet gedefinieerd door gender, afkomst of geloof. Gecreëerd voor de liefhebbers. De geur is samengesteld uit zes ingrediënten, gebaseerd op de kleuren van de regenboog, het internationale symbool van Pride Amsterdam. De geur werd in een beperkte oplage geproduceerd en was exclusief te koop in De Bijenkorf in Amsterdam en de online store. Met behulp van de hashtag #spraytolerance werd tolerantie ook online verspreid door het hele land.

Case
Eau de Tolérance
Categorie
Promotions, Sponsoring