Design Water Bottle

Terug

Briefing

Bedenk een wereldwijde promotie voor de Shell Service Stations die beter scoort dan de huidige promoties. En is er een mogelijkheid dat deze promotie bijdraagt aan de wereldwijde strategie van Shell ‘humanising the brand‘.

BrandBase bedacht, ontwikkelde en produceerde deze Design Water Bottle voor Shell. Een promotie met een good cause. Deze waterfles is gemaakt van gerecycled plastic en is ontworpen met een specifiek doel. De waterfles is niet alleen heel handig voor onderweg, iedere fles draagt ook bij aan drie belangrijke zaken: minder plastic, minder afval en minder armoede. Bij aankoop van een waterfles, steun je The Plastic Bank. Deze organisatie maakt van plastic afval een bron van inkomsten, waardoor de mensen die het plastic inzamelen kunnen bouwen aan een betere toekomst.

Klant
Case
Design Water Bottle
Categorie
Promotions

Plastic Bank helpt mensen in ontwikkelingslanden door ze te stimuleren zwerfplastic te verzamelen en inleveren bij Plastic Bank locaties. Hier wisselt men het verzamelde plastic in en ontvangt vervolgens een prijs per kilo. Deze Plastic Bank locaties zijn momenteel actief in landen zoals Haïti en de Filippijnen. In 2017 zullen locaties geopend worden in Indonesië en Brazilië.