Doen!

Benieuwd hoe jouw merk zich verhoudt tot je concurrenten? Of zoek je naar een effectieve manier om de creativiteit binnen je organisatie een flinke boost te geven? Boek nu een van onze inspiratie- en kennissessies op maat.

Brand Energy Scan

Waar liggen de kansen voor je merk? En met welke bedreigingen krijg je te maken? Op basis van ’s werelds grootste en langstlopende merkonderzoek (onder +1000 merken) geven we inzicht in de huidige positie van je merk in relatie tot je directe vier concurrenten. Zo blijf je de concurrentie altijd een stap voor. Kosten: 2.500 euro voor een aantal relevante eerste inzichten uit het op maat gemaakte merkonderzoek.

Agency for a Day

Kan de creativiteit en inspiratie in jouw team wel een impuls gebruiken? Kies dan voor Mad Men in het echt. Gebruik ons kantoor en één van onze designers om in een middag zelf een campagne in elkaar te zetten. Geniet van een goed glas whisky in onze bar en iedereen in je team weet weer waarom ze voor het marketingvak gekozen hebben. Kosten: 1500 euro. Tip: kies voor een borrel en diner op een boot door Amsterdam na afloop.

Competition Challenge

Benieuwd wat je concurrenten wereldwijd aan brandactivation doen? Onze specialisten van Brandactivation.com, het grootste blog over merkactivatie ter wereld, maken een overzicht op maat van je concurrentieveld en triggeren je met de laatste trends. Dé manier om voorop te blijven lopen. Kostenloos voor Top-100 adverteerder.

Meer weten over onze kennis- en inspiratiesessies?
Bel met Thijs op +31 20 4703 570